V64 på Romme fredag 30/11 2018

Intressant omgång framför oss på Romme, en fredagkväll med inslag av skrällar? Omgången ser på förhand ut att varainom begreppet "berg-och-dalbana" då det finns ett par riktigt fina favoriter som har en stor möjlighet att infria sitt favoritskap.

Sen har vi hittat några riktigt fina drag, som mycket möjligt får stå i vinnarcirkeln efter resp lopp. Super het information som ni inte får missa.

V64-1)

"Med bara två hästar på startfållan i detta 2140/2160 meters lopp så blir spetsstriden rätt odramatisk. Ekipaget kan verkligen få en bra resa då favoriten VINCENT ZAZ står på bakspår på tillägg. Dock så tror vi att favoriten kommer att kunna fälla fältet in på upploppet. Många hästar att runda och visst kan det ställa till en hel del för VINCENT ZAZ. Just den anledningen gör att vi rekommenderar att man garderar loppet, och det med många. Flera fina hästar som verkligen kan blanda sig i segerstriden och vi vill varna lite extra för VÄSTERBOFEELSOFINE som senast på Bollnäs visade upp sig från sin bästa sida. Repris på Romme? ....."

Rank, spel och analyser: https://expresstips.se/produkter/v64-expressen/v64-romme-2018-11-30/

Månadsabonnemang: https://expresstips.se/produkter/manadsbonnemang/ 

"Expresstips bästa vägen till full pott"


V75 på Jägersro med Jackpot lördag 1/12 2018

V75-1) 

"Vi inleder med ett lopp över 2140 meter voltstart där 4 åringarna startar 20 meter bakom 3 åringarna. Vi på redaktionen tror inte att det gör så mycket då kunnandet och hårdheten känns lite bättre på ekipagen på bakspår. Bästa hästen i loppet och den vi tror på mest är 10 Candy LaMarc. Hon har visar riktigt bra kunnande och vilja med sina 3 segrar på de 4 senaste starterna. Galoppen senast så blev hon störd i starten och galopperade. Även om spåret inte är det bästa så räknar vi ändå med att hon får loppet dit hon vill och vinner. Hon har en bra spurt om hon får spara den till upploppet.

Främsta motbudet som vi ser det är 11 Harran Boko. VI tror att han kommer få en bra rygg på favoriten här och han slipper göra jobbet själv. Skotvånget som börjar nu gynnar Harran då han är väldigt van att gå med skor runt om.

Man ska se upp med 1 Filur Sisu här som kan öppna riktigt bra och som alltid går väldigt jämna lopp"

Rank, spel och analyser: https://expresstips.se/produkter/v75-expressen/v75-jagersro-1-12/

Månadsabonnemang: https://expresstips.se/produkter/manadsbonnemang/ 

"Expresstips bästa vägen till full pott"


GS75 Mantorp 2/12 2018

En riktigt spännande GS75 omgång bjuder Mantorp travet på och här luktar det riktigt fina pengar med relativt jämna lopp. Jätte favoriten blir troligvis Global Viscount med Carl Johan Jepsson i sulkyn i GS75-6 men hur är formen och hur spelvärd är han egentligen!? Expresstips har svaret!

Rank, spel och analyser: https://expresstips.se/produkter/gs75-expressen/gs75-mantorp-2018-12-02/

Månadsabonnemang: https://expresstips.se/produkter/manadsbonnemang/ 

"Expresstips bästa vägen till full pott"


Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla